Origineel bericht van: stoolex
Origineel bericht van: flupke
Team 90 is ook al rustig aan begonnen voor 2015. Nog een hoop werk. Carter (3800) van vorig jaar is versleten. Zat een nieuw lager in maar die is er toch iets uitgekomen. Te veel trillingen in het blok. Moterlifter was na 3 uur rijden al in 2 stukken getrild. Nieuwe trapas ook alweer versleten. Uitlaatpoort vd cilinder zat ook voor een deel dicht.

Dus voor dit jaar sponsors zoeken voor een cnc carter.
Zijn nu bezig met een puch maxi ontsteking te monteren, afgelopen week een grondplaat laten maken. Nu kijken of het allemaal wil passen.

Dan zal er nog een cnc kopje moeten komen voor wat meer compressie zodat de uitlaatpoort hopelijk niet dichtslibt.

We gaan kijken om er een gelagerde trapas oid in het frame te maken. En als we nog tijd over hebben kijken of we evt een andere koppeling erin kunnen maken. (Teamgenoot had op de solex van j de laat gereden en dat was toch een hele verbetering)

Hopelijk word het snel warmer want we hebben geen verwarmd sleutelhok laugh




Je hebt nog veel plannen lees ik hier ff doorwerken nog dan komt het wel goed !!



Gr ikke # team 104


Alleen de koppeling twijfelen we nog over. Veel werk omdat we nog geen idee hebben welke en hoe. Tomos koppeling word volgens mij veel gebruikt dus binnenkort maar eens op zoek naar 1tje. Dan komt het inbouwen nog crazy

Zouden we met een cnc carter en nieuwe krukas al een deel vd trillingen kwijt zijn? Of moeten we gaan ballanseren? Afgelopen jaar hebben we het er ook mee gered laugh