Origineel bericht van: Jan
Wij dachten, laten we eens een campertje huren als we naar 65 jaar solex gaan. En misschien kunnen we er dan gelijk wel een paar dagen vakantie aan vast plakken, zo gezegd zo gedaan, 3 weken, en die zij nu om.

Eerste week echt slecht weer gehad, en het nadeel van een camper is dat je geen vervoer hebt, alleen de solexen dan. En we moesten toch eten. dus je voelt hem al. Gelukkig een elektrisch kacheltje bij, de gasflessen van de camper waren in Oosterbeek al leeg.
Van Oosterbeek naar Borger gereden, en als je in Drenthe bent ga je zeker even bij Roelof op de koffie. En ook al was het niet zo ver van Borger naar Exloo, een bakkie doet dan wel goed. Mooie werkplaats, en hij is van alle gemakken voorzien. Nog bedankt Roelof!!!!

De tweede week werd het al wat beter, en konden we al tochtjes gaan maken. En ja de afgelopen week echt super weer, elke dag lekker toeren. De laatste weken hebben we bij solexnl (Han) in de buurt gezeten, (tussen Raalte en Holten) heeel mooi daar echt een aanrader.

De teller staat op ruim 1000 km, ik heb af en toe een plaatje geschoten met het mobieltje, voor wie wil, zie hieronder.


<iframe width="800" height="900" src="http://www.jandelaat.nl/diverse/webgallerie/index.htm" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Ja jammer van dat rot weer, gelukkig brande de kachel in de werkplaats, heel gezellig dat jullie even langs kwamen.

Attached Images
IMG_7964 (Small).JPG (139.36 KB, 148 downloads)
IMG_7966 (Small).JPG (140.32 KB, 126 downloads)

Vriendelijke groeten

Roelof