Lieve mensen!

Hierbij weer een korte update in het kader van alweer ons 4e Solexrace avontuur! Het eerste sponsorgeld loopt binnen en dit jaar rijden we met nieuwe nummers! Nieuwe nummers?! Jazeker, nieuwe nummers! Dit jaar gaan we van start met 111 en 112! Voor de burgers blijven we het alarmnummer als startnummer houden, maar de collega’s zullen deze nummers meteen herkennen als de aanvalsploeg. En dat gaan we doen!



De volgende mensen hebben de race van 2013 nu al tot een succes gemaakt!



Logix Forwarding uit Rotterdam

Pension Het Seinpad uit Hoek van Holland

Dhr. Jongeotter

C-ploeg Merseyweg (reunie)

Dhr. Strottman

Dhr. Spek

Minicamping ’t Kwedammertje

Rotterdam Coatings uit Rotterdam

Galvame uit Rotterdam

Kees van Dijk uit Spijkenisse

Corrocoat

Ad van Heerbeek


Wihabo uit Geffen



Het kan zijn dat je ons inmiddels al gesponsord hebt, maar doordat wij dit nog niet hebben verwerkt nog niet staat vermeld in deze nieuwsbrief. Geen paniek! De volgende keer wordt je zeker vermeld!



Dan nog een paar feitjes in het kader van de race!



* Wihabo uit Geffen gaat onze posters keurig verzorgen!

* Werklampen.nl gaat weer voor de verlichting zorgen, de geweldige super heldere ledverlichting gaat wederom licht in de zwarte nacht van Brabant geven...


* De opbrengst van de campingronde op het Kwadendammebluesfestival was 220 euro! Met dank aan de boerenminicamping ‘t Kwedammertje!

* We hebben een nieuwe rijder! In verband met het vertrek van Eric Linthuis (vakantieperiode) is daarvoor Rick Spaans in de plaats gekomen. Een jonge fanatieke sportieve bink van de kazerne Mijnsherenlaan die nu al aan de race is in zijn broek van de druk op zijn schouders.... (overgedragen door Eric uiteraard)


* We hebben wat modificaties aan het rijwielgedeelte gedaan, de voorvork is verstevigd en uiteraard is alles weer nieuw opgebouwd. De nieuwe wielen zijn gespaakt en er zijn nieuwe lagers, stevigere zadelpennen, nieuwe kettingen en tandwielen, nieuwe pedalen en banden aangebracht. Kortom, alles weer iets beter als voorgaande jaren.

Jullie kunnen ons natuurlijk ook weer sponsoren en/of komen aanmoedigen! Het sponsorbedrag gaat net als de voorgaande jaren naar KIKA (Kinderen Kankervrij). Het sponsorbedrag kunnen jullie overmaken naar Rabobankrekening 3462.519.646 t.n.v. HLC van Vucht. Vermeld bij de donatie ook je naam en (email)adres!

Bedankt allemaal! We houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen! Jullie kunnen ons volgen via Twitter (@solexteam) of via Facebook (Solexteam Rotterdam). Meer informatie over de race vind je via www.24uurssolexrace.nl.

Tot binnenkort en mazzel!

Rob, Eric, Jeroen, Frank, Maickel en Rick.
Solexteam Brandweer Rotterdam VRR


===========================================================================================================


Last edited by Jan; 01/06/13 06:41 PM.

[Linked Image from jandelaat.nl]