inderdaad iets van een cm , veer komt dan een beetje naar voren en iets omhoog scheelt niet heel veel in de spanning maar vaak net genoeg en dan doe je aan de andere kant twee cm kun je al kiezen: alletwee op origineel, eentje op 1 cm naar voren en de andere origineel, eentje op twee centimeter naar voren en de andere origineel, eentje op een centimeter naar voren en de andere op twee . zo zie je maar veel veercombinaties mogelijk en nog iets wat is de lengte van je zuiger al ingekort van 51 mm naar 46 mm ?

en met "bulken" bedoel ik vele decibels MEER aan aanzuig herrie dat met een lage bromtoon gaat overheersen , vooral de filterbodems van aluminium die over de bougie heen vallen en waar twee kleine menhir achtige paaltjes op staan waar de lucht naar binnen gaat gaan erg bulken als je daar een boor 8 doorheen haalt .

als je een oude DO hebt, zit daar nog een sleutelgat luchtfilter op of al die korte die een beetje op een 3800 filter lijkt maar nog de bougie schuin naar voren heeft ? sleutelgat luchtfilters vereisen een speciale aanpak en de korte 3800 vormige daar kun je een paar extra gaatjes bij boren maar niet het bestaande gat groter en de extra gaatjes wel op de goede plek anders passeer je het filter en krijg je het vuil zo naar binnen

Last edited by Joan; 25/07/20 08:56 PM.

Groeten Just One Anomalous Nerd (J.O.A.N.)