Originally Posted by Bertie
De gemeente kan op voorhand geen situaties bedenken waarin ontheffing zal worden verleend. Een reden om snorfietsers naar de rijbaan te verplaatsen met helmplicht is juíst omdat dit voor de snorfietser veiliger is dan rijden op het fietspad. Daarom is de gemeente zeer terughoudend in het verlenen van ontheffingen. Dit zal alleen in uitzonderlijke persoonlijke situaties gebeuren.
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************

Ik denk dat het juist veiliger voor de fietser is als dat snelle spul van het fietspad af isinderdaad het snelle spul wel maar die hadden sowieso niet de weg op gemogen ( maar dan in de andere betekenis) want veel voldoen niet meer aan de voorwaarden voor de snorfiets en dat komt mede door gebrek aan handhaving, "snor" is 25 km/hr en dat is nu gelijk aan de meeste electro fietsen en veel racefietsen zijn nu zo gebouwd dat je er al een GEMIDDELDE van boven de 30 mee haalt .


Groeten Just One Anomalous Nerd (J.O.A.N.)