Originally Posted by Antoine
Ik denk dat je remmen tever van de voorvork af zitten, waardoor ze niet rusten tegen de vork maar met enige kracht er tegenaan geduwd worden.
Originally Posted by John Meisters
Ik zou ook voor de originele bouten en moeren gaan. Zo ben je zeker dat de U-beugeltjes tegen de voorvork steunen. Goede remmen vind ik best belangrijk.
Originally Posted by Johnnie
Dat het zaakje krom is dat is een feit, heb je achteruit gereden en toen geremd? Ik zou de orginele bouten bestellen, en alles weer recht maken. Op de orginele bouten zit de juiste boring voor de remarmpjes zodat deze niet gaan verschuiven.
Daar was ik al bang voor. De originele bouten heb ik liggen, dus ik zal nog een poging wagen om wat er nu op zit van het frame af te krijgen. Bedankt!

Originally Posted by John Meisters
Achteruitrijden en dan remmen moet je inderdaad niet doen, maar daarvan buigen ze de andere kant op dus dat lijkt mij niet de oorzaak.
Ik was er inderdaad al achter dat de voorrem bij achteruit lopen niet werkt, in het beste geval raak je de remblokjes kwijt smile . Zoals je zelf al aangeeft is dat hier niet de oorzaak.

Originally Posted by John Meisters
Ik buig zelf de blokjes iets de andere kant op zodat de voorkant van de blokjes eerst de velg raken. Ze trekken zich dan vanzelf recht en drukken zo volledig tegen de velg.
Goede tip, zal ik meenemen!