Originally Posted by Arn
vreemd.. het motor nummer en het frame nummer geven aan dat het inderdaad een 660 zou moeten zijn. ik ga morgen even naar het RDW bellen of dit aangepast kan worden zonder opnieuw te keuren.

ook moet ik heb gaan verzekeren, maar daarvoor moeten we hem eerst taxeren, wat zou ongeveer de waarde zijn van mijn solex?
de motor loopt nu goed, de lak is niet slecht maar ook zeker niet perfect meer en de metalen onderdelen zijn een beetje roestig maar niet al te erg.

ook zou ik graag willen dat mijn solex iets harder loopt. als ik namelijk tegen de wind in rijd merk ik een duidelijk verlies in snelheid (ongeveer 15km/h)controleer de veerdruk van de aantrekveren, door tijdens het rijden je motorhendel iets naar je toe te halen en zo de druk te verminderen, gaat hij harder zonder slippende rol dan onderaan schetsplaten gaatjes bij boren en de veeruiteinden daar in steken, ook controleren of de zuiger in de bovenste stand de inlaat helemaal vrijgeeft en houdt de banden druk op ongeveer 2,25 bar
zonder tegenwind lijkt hij op een normale snelheid te blijven (rond de 20km/h to 25km/h) echter moet ik dan wel soms een beetje bij trappen

Last edited by Joan; 09/04/19 09:24 AM.

Groeten Just One Anomalous Nerd (J.O.A.N.)