Origineel bericht van: zeezout
Waar gaat dit over??? crazy


Beste 24-uur Solexrace vrienden en vriendinnen,

HEESWIJK-DiNTHER: Nog 2 maanden en dan is het eindelijk zover: Dé 24-uurs Solexrace plaankgas door 2 cafe's en een stierenstal! De inschrijvingen lopen nog steeds al een tierelier, we zitten nu al op ongeveer 125 inschrijvingen. Dat beloofd dus nog veel meer spektakel. Dit jaar ook wederom teams uit Duitsland, Belgë en Frankrijk. Via deze nieuwsbrief willen we jullie er op attenderen dat de voorverkoop 13 juni start met aanzienlijk prijsverschil tot 1 juli ivm BTW verhoging.
Superstunt!
Donderdag 23 juni gaat er iets heel bijzonders gebeuren. Veel kunnen en mogen we er nog niet over verklappen maar 1 ding is zeker het wordt een geweldige stunt die de 24-uurs Solexrace op een ludieke wijze nog meer op de kaart zal zetten. Zet de namiddag van deze donderdag vast vast in je agenda want dit wil je ook niet missen!

Muziekprogramma
De 24-uurs Solexrace is méér dan alleen een solexrace. Het is een weekend lang feest voor jong en oud. Het programma is zo goed als rond, op dit moment worden de laatste bands en artiesten contractueel vastgelegd. Eén ding is zeker: het gaat er weer “krullen”. Naast mede-organisator WC Experience komen onder meer de Memphis Maniacs, Les Truttes (B), 90’s NOW en Chille met Nille de boel op z’n kop zetten.

Op zondag is er een speciaal kinderprogramma met oa. een mini-disco en theater.

Voorverkoop 13 juni van start
Vanaf 1 juli gaat de regering 13% meer BTW heffen over toegangskaarten van evenementen en festivals. Door de kaarten vóór 1 juli te kopen bespaar je toch weer lekker. De zondagtickets blijven, ondanks de BTW-stijging, op €10,- en kinderen tot 12 jaar mogen het gehele weekend gratis naar binnen.


Ticketprijzen (voorverkoop) vóór 1 juli: vrij €7,50 - za €15 - zo €10 - Combi za+zo €22,50 - Combi vrij+za+zo €27,50.


Ná 1 juli: vrij €8,50 - za €17 - zo €10 - Combi za+zo €25 - Combi vrij+za+zo €30


Tickets aan de kassa: vrij €11,50 - za €22,50 - zo €10 - Combi za+zo €32,50 - Combi vrij+za+zo €40


(Campingtickets alleen via de site te verkrijgen)

Kaarten zijn vanaf 13 juni bij de voorverkoopadressen of online te koop. Voor meer info, online ticketverkoop en voorverkoopadressen: www.24uurssolexrace.nl.


Groet , Ronald & Conny


Altijd normaal is ook niet normaal crazy