Joan, hopelijk kunnen ze in het UMC de "schade" herstellen.
Inzicht is mooi maar Zicht nog veel belangrijker.

Verder, respect voor alle mederijders en betrokkenen die de 24-uurs Race weer tot een mooi einde hebben gebracht.
Hier en daar zijn er ook weer, helaas, wat ongelukken gebeurd, waaronder team 10 die zo'n halve minuut voordat ik langs kwam z'n Solex in tweeën had gebroken.
Onze naaste buren hadden ook pech en hadden een drijfstanglager OP de zuiger liggen

[Linked Image]


Zo hoorde ik ook van een mederijder van ons team dat er een Solex in de sloot/greppel bij de inrit van het "bospaadje"gereden was.
Ook de rijders van ons team hadden wat pech, de ene was iets te enthousiast de kombocht ingereden en er min-of-meer uitgeschoten was.
De ander had wat meer pech en had flinke schaafplekken op armen en schouder, hij heeft overigens na een wat langere rust/herstelpauze toch tot het einde meegereden.

Hier nog wat tellerstanden van een teller die op het achterwiel gemonteerd is, hiermee heb je een betrouwbaarder beeld want bij vallen wil de motor nog wel eens wat meer toeren maken dan bij normaal wegkontakt (Landsadt : 73km/uur op z'n kantje).

[Linked Image]

De maximum snelheid is 's nachts/ inde vroege ochtend met windje mee gehaald maar de rest van de dag lag de snelheid bij hogere omgevings temperaturen beduidend lager.

De totaaltijd is 28 minuten korter, één keer een vuile bougie bij de stierenstal en dus verder fietsen naar de pits en een keer een gebroken freewheel wat door de mannen van Ad van Heerbeek vlot vervangen was.


Last edited by FFAnders; 28/08/17 08:59 PM.

Groet , Ronald & Conny


Altijd normaal is ook niet normaal crazy