Erg leuk deze informatie. Mijn lijstje met nog te zoeken onderdeeltjes is weer een beetje groter geworden.

Ter info: voor mijn 23" Koffertje heb ik in redelijk korte termijn al de volgende originele onderdelen kunnen vinden: velgen (28 spaaks met rug), Beckson remnaaf, jasbeschermers voor en achter, spatlap, stuur. binnenmoertje voor gashendelstangetje, chromen remhendel ter vervanging van mijn gammele exemplaar, linker pedaal, glaasje achterlicht, afdekkapje voorrem, handvat, veel vdh-boutjes en misschien ben ik nog wel wat vergeten te vermelden.

Op mijn lijstje staan nog: zwarte knop motorlichter, overhaakse bougiedop, zwart lichtknopje, van der heem bel (ik heb nu een origineel klavertje), zadel en nu dus ook boordgereedschap.

En als ik even weer tijd heb (dat is toch vaak het grootste probleem) ben ik weer lekker in mijn schuurtje aan het sleutelen aan mijn koffertje. Gisteren de voornaaf van nieuwe kogeltjes (1/4") voorzien en afgesteld. De volgende avond gaat de voorrem uit elkaar en in de benzine voor een grondige schoonmaakbeurt. Het 'nieuwe' afdekkapje ga ik kaal maken en opnieuw spuiten. En zo kom ik de winter wel door.

Leuk dit forum! En de bereidwilligheid om de domme vragen van een leek op Solex-gebied toch steeds weer te willen beantwoorden.


Groet, Koos