twee jaar terug maar eens bedacht dat er een nieuw project moest komen. Onderdelen die "Over" zijn kun je laten liggen maar er ook iets van bouwen. Mag je dit "'restaureren" noemen ? De onderdelen vergaan in ieder geval niet verder .
..
Eerst maar eens met de wielen begonnen. Bij diverse anderen gezien dat fietsnaven met schijfremmen er best leuk uit zien. gekozen voor kabel bediende remmen. Leuke wieltjes in elkaar gezet ( 36 spaaks).
..
Verleden jaar brokken ijzer aan elkaar gebout ( geen typefout, met bouten dus). Delen van een 5000 en delen van een 3800. Doe je het verschil door het midden zou het dus een '4400' kunnen worden ( als ik nog kan rekenen) .
grappige is dan wel dat je twee (2) doorgangen hebt om een trapas in te steken, gekozen om die van de 3800 te gebruiken en die van de 5000 loos te laten. Verleden jaar na de opbouw de delen weer uit elkaar , gestraald en weg gelegd.


Nu is het eindelijk weer weer om met spuitbussen te spuiten, lekker temperatuurtje en vooral de luchtvochtigheid wat minder, ik had gespoten met hoge lucht vochtigheid, resultaat: door het verdampen van het oplosmiddel uit de verf koelt de verf af, vocht slaat neer en je krijgt een raar mat effect . Onderdelen iets uit laten harden en weer in elkaar gezet, begint nu ergens op te lijken.

Attached Images
voor rechterkant.jpg (300.26 KB, 494 downloads)
achter rechterkant.jpg (324.54 KB, 519 downloads)
voor linkerkant.jpg (333.17 KB, 518 downloads)
achter linkerkant.jpg (317.2 KB, 483 downloads)

Groeten Just One Anomalous Nerd (J.O.A.N.)