Deze gebruik ik altijd, is niet zo "mat"


HITTEBESTENDIGE SPRAYS
Juni 2006 – RUST-OLEUM® heeft een nieuwe serie hittebestendige coatings in spuitbus uitgebracht als onderdeel van de HARD HAT® serie professionele sprays.

Aan het assortiment is een nieuwe hittebestendige aluminium coating toegevoegd met een continue-belasting tot 600°C en een piekbelasting tot zelfs 750°C. Dit product is met name bedoeld voor gebruik op motoren, ventilatoren, heteluchtkannonen, stoomleidingen en vele andere aluminium gekleurde objecten die aan hoge temperaturen onderhevig zijn. De coating kan direct worden aangebracht op blank of licht geroest metaal en droogt binnen het uur.

Reeds vele jaren behoort de Barbecue-zwart spuitbus (7778) tot het HARD HAT® assortiment. Recente testen hebben aangetoond dat ook dit product gemakkelijk piektemperaturen tot 750°C doorstaat. Zodoende is de verpakking aangepast om dit duidelijker te communiceren.

De nieuwe donkergrijs metallic verpakking van deze serie spuitbussen is tegelijkertijd een voorproefje van de restyling van het HARD HAT® assortiment. Hiervoor is een programma opgezet waarbij alle spuitbussen een nieuwe verpakking gaan krijgen. Dit programma zal de komende maanden worden uitgerold met bijbehorende communicatie.

Artikelnummers:
7715 – Hittebestendig aluminium
7778 – Hittebestendig zwart

Attached Images
Rust-oleum.jpg (21.35 KB, 517 downloads)
Last edited by ome_Jan; 17/07/09 02:49 PM.

[Linked Image from jandelaat.nl]