Originally Posted by Joan
Net terug uit Vriezenveen, de eindejaars beurs. Het WAS daar gezellig tot ze begonnen om te roepen dat er steeds meer mensen aan de balie kwamen die hun portemonnee kwijt waren. heb ik in Hardenberg ook al eens duur leergeld mee betaald ( aan wie weet ik nog steeds niet ) .

Verder Ad van Heerbeek gesproken, die laat speciaal electronische ontstekingen wikkelen ter vervanging van die chineesche dingen. EN hij liet me zien dat hij wel goede ( geen EFFE) condensators heeft .
Mijn advies donder die puntjes en condensator eruit en ga elektronisch, waarschijnlijk niet altijd plaats voor de extra spoel, maar die hang je dan maar lekker buiten .
Verder Bobby gesproken, die liet zien dat hij ergens een partijtje 83 mm remschoenen op de kop had getikt


Bobby is vorige week op bezoek geweest, toevallig hadden we het over de 83 mm remschoentjes, ik kan ze nergens meer krijgen en heb al van 3(!) verschillende leveranciers de gewone 80 mm schoentjes gekregen. Bobby heeft inderdaad de goede.
Ik gebruik een busje om het asje iets op te dikken zodat die 80 mm. toch passen. Gaat gelukkig goed, heb er hier nog een stuk of 20 liggen, fout geleverd.


Hou het simpel wink
Groeten, John.