Originally Posted by Robert

Alleen het feit dat iemand dan nog ff moet zeggen: "Veel plezier met je bekrompen en zielige leventje.
Hoop dat je flink de boot in gaat met de koop van een solex." snap niet waar dat dan vandaan komt....

Maarja zoektocht gaat verder en er is genoeg keuze dus door weer smile


ach ach ach, pissed kan ik daarover worden, wat een hufters lopen er toch rond niet te geloven. Daar wil je ook geen zaken mee doen, ik probeer zelf ook wel eens wat via mp te verkopen, en er zijn ook kopers die dit doen. Schandelijk laag bieden, en dat weten ze maar al te goed, en als je dan niet reageert of hun bod verwijderd (wat ook in de advertentie staat dat dat gaat gebeuren) krijg je digitale scheldkanonnades en doods verwensingen naar je hoofd geslingerd. Echt te belachelijk voor woorden. Maar goed waar ben je naar op zoek?

Ik heb nog een Oto staan met kenteken, daarvan moet echter het stuur vervangen worden, de pen is scheef (waarschijnlijk bij de vorige eigenaar een keer omgevallen) en het blokje moet weer opgebouwd, die had ik uit elkaar gehaald om te kijken hoe die er aan toe was en gelijk van nieuwe pakkingen e.d. te voorzien.
Stuur is er en alles om het blokje tip top te maken is er. Ik kan het voor je doen, je mag hem ook komen halen en zelf doen (je wilde toch sleutelen? grin)

Dan heb ik nog een Oto die ligt volledig uit elkaar, banden en velgen zijn slecht maar ook met een kenteken.

Stuur maar een pb bij interesse.

Last edited by MarkN; 20/05/20 08:56 AM.

Salut!
Mark