oppassen met solex tekeningen want die zijn van model tot model niet altijd bijgewerkt, de tekening van deze krukas lijkt er wel eentje van de krukas met een los contragewicht .
wat je dient te doen is sleutelen met verstand en twijfel, en twijfel heb je zat want je vraagt. lager dient goed vast te zitten in carter maar kan "uitgewoond" zijn gezien ook de vele discussie over loctite en voelerlint .
Er zij ook verschillende borgringen in omloop en zelfs verschillend in aantal , let ook op dat de pootjes waarmee ze vast zitten ( dit geval waarschijnlijk twee) ook de goede boog hebben, zijn vaak verbogen .


je hebt een tekening dus in het gat eerst de ring met lipjes dan de afdicht ring ( met de niet versleten kant naar het lager, dan het lager ( geen C3 uitvoering die hebben te veel zijdelingse speling voor deze afdichting) dan de een of twee lager borgringen dan de vasthoud pootjes. en inderdaad van te voren checken of de borgringen passen bij de krukas of ze over de tap heen vallen, want 1 ding weet je zeker het lager moet strak tegen de rand van de krukas komen en de ruimte die over is daar dienen de ringen nog een plaatsje te vinden


Groeten Just One Anomalous Nerd (J.O.A.N.)