De sleutel die jullie gebruiken om de leiding vast te draaien is veel te groot ( te lang ) en daarom is bij jullie eerste montage de moer zo vast ge draait dat de filter rand al meteen in de kunststof tank is verdwenen of er in het gunstigste geval de filter al zo ver is vernield dat de rand nog net inde tank blijft hangen en het gedeelte wat moet afdichten al in het gedeelte zit waar de leiding niet meer kan komen ondanks het met een veel te lange sleutel te proberen om de leiding geheel in de tank te wurgen.
Door nu nog even door te draaien zal de wartel tegen het einde van de rand komen waartegen eigenlijk het filter zou moeten komen.
Door nu nog even flink door te draaien zal de wartel er niet verder meer in kunnen en zal na even wat flink aandringen de draad in de tank het opgeven tegen de te lange sleutel en er gewoon uitschuiven.
Jammer maar helaas.
Maar er is nog hoop er zijn nog nieuwe tankjes met goede draad du je kan nog wel wat oefenen.
Als voor een oorzaak de wartel los moet draai dan de wartel los
zonder dat de leiding gaat draaien en bij het vastzetten ook zorgen dat de leiding niet verdraait.
Dat moet omdat de kop aan de leiding niet goed gemaakt is en de rand van het filter deze vorm heeft aan genomen en is zo verhard dat deze bij mormaal aandraaien niet meer zal afdichten.
Dus een goede raad koop bij demontage een nieuw filter en u zal dan nooit meer en lekkende verbinding hebben.
Ik hoop dat de lekkende verbindings problemen zijn opgelost .