Solex forum
Posted By: Joan topic starten. aangepaste versie - 22/10/18 07:42 PM
Pas nog behandeld bij een ander topic.
EERST op "Forums" klikken in de regel bovenaan alle berichten pagina's, dan opent een overzicht van alle beschikbare forums binnen deze "chatbox" die overkoepelnd ook "solexforum" heet ( anders dus dan de startpagina)


TWEEDE: zoek dan een forumnaam van je keuze, afhankelijk van wat voor specifiek onderwerp je wilt behandelen, is het niet specifiek maar meer om algemene discussies uit te lokken dan kies je "stamtafel"

DERDE: linksboven zie je een grijs verld verschijnen, daat zit een "drop down" menu onder met twee keuzes ( in het engels) kies daar "new thread" ofwel nieuwe categorie, er start een lege pagina.

VIERDE: kies een titel voor je onderwerp liefst eentje die nog niet bestaat, kennelijk bestaat het onderwerp "3800" al een keer of vier want het verzoek om deze handleiding nog eens te geven geeft dat specifiek aan.

VIJFDE: vul het tekst veld in met de boodschap die je kwijt wilt , eventueel met de blauwe commando regel onder aan dit tekst veld ( je ziet een paperclipje met daarachter de tekst "Attachment manager"), aanklikken en je kan een bijlage meesturen niet groter dan ik meen 240Kb maar die waarschuwing krijg je vanzelf. zal er bij dit bericht ook eentje bij doen.
ZESDE: niet vergeten om het bericht in te sturen, helemaal onderaan je beeldscherm zul je een grijs veld zien ( afhankelijk van je instellingen) "post new thread", wel even aanklikken.

NOOT: kan alleen als je geregistreerd bent EN ingelogdHet andere bericht waar ik hierboven aan refereer: Referentie, ook in forum "tips"


EN: als je als aanmaker besluit om je onderwerp naam te wijzigen, blijven de antwoorden nog wel staan als response op de eerdere naam, dit is te wijzigen via het drop down menu onder "thread tools", kun je kiezen om alles gelijk te stellen

Attached picture plaatsen bericht.jpg
Attached picture onderwerpnaam wijzigen b.jpg
Posted By: Joan Re: topic starten. - 22/10/18 07:59 PM
antwoord op de vorige naam toen dit topic nog "topic starten" heette, zonder de antwoorden te "synchroniseren" als aanmaker zijnde .
© Solex Forum