Ik werd staande gehouden midden in het dorp als of ik een groot crimineel was, de politie wagen werd voor de solex gezet zodat ik niet meer kon vluchten.(met een solex???)
Jou plaatje is geel en dus is het een bromfiets merkte hij op, en toen volgde de bekende discussie over dat er vroeger nog geen snorfietsen waren en de zelfde solex nu weer gemaakt word als snorfiets enz., er werd terplekke met diverse colega's gebeld maar die wisten het ook niet, naam en adres werden genoteerd en hij zou er op terug komen.

3 dagen later stopte er een politie auto bij mijn huis, de zelfde agend kwam me vertellen dat hij het had uitgezocht, het had veel moeite gekost maar ik moest wel een helm op, hij heeft nog zeker 20 minuten alles staan uitleggen en pas toen ik hem met een glimlach vroeg wat hij nou eigenlijk van mijn verzameling vond vertok het serieuze gezicht en werd hij weer wat menselijk.

Hij vertrok zonder een bekeuring te geven. <img src="/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/images/graemlins/smile.gif" alt="" />