Solex forum
Posted By: Roelof Regels voor het gebruik van het forum - 26/11/07 05:29 PM
Solex Forum regels, gebruiken en ontlastingen:
LET OP GEBRUIK BIJ HET AANMELDEN EEN GELDIG E-MAIL ADRES I.V.M TOESTUREN LOGIN GEGEVENS!

Gezien de actieve aard van dit forum is het voor ons niet mogelijk om alle ingestuurde berichten op hun inhoud of waarheidsgehalte te controleren. Onthoud dat we niet actief bezig zijn de inhoud van de ingestuurde berichten te bewaken, we zijn daarbij niet verantwoordelijk voor welk ingestuurd bericht dan ook. We staan niet in voor, nog garanderen we de nauwkeurigheid, volledigheid of bruikbaarheid van enig bericht.

De berichten vertegenwoordigen de inzichten van de betreffende auteur van het bericht en niet noodzakelijkerwijs van dit forum of enige entiteit verbonden aan dit forum.

Elke gebruiker die het gevoel heeft dat een bericht aanstoot geeft wordt verzocht om onmiddellijk contact per E-mail met ons op te nemen of de knop Meld aan Moderator te gebruiken. We hebben de mogelijkheid om aanstootgevende berichten te verwijderen en zullen dan ook alles in het werk stellen om dat binnen een redelijke termijn te doen, als we vaststellen dat het verwijderen noodzakelijk is. Het moet echter handmatig dus besef wel dat we niet ogenblikkelijk speciale berichten direct kunnen verwijderen.

Je dient het er mee eens te zijn, door gebruik te maken van onze service, dat je dit forum niet zult gebruiken voor het posten of verspreiden van enig materiaal waarvan bekend is dat het onjuist en/of verbastert is, onnauwkeurig, misbruikt, vulgair, gehaat, beledigend, obsceen, profaan, sexueel georiƫnteerd, bedreigend, bedriegend is of inbreuk maakt op iemands privacy Of anderszins enigerlei wet overtreedt.


Je gaat ermee akkoord dat je geen berichten post waarop een auteursrecht heerst anders dan dat van jezelf of van dit forum.Hoewel dit forum berichten niet kan controleren en niet voor de inhoud van welk bericht dan ook verantwoordelijk is behouden we ons het recht voor om welk bericht dan ook, met of zonder reden, te verwijderen.

Je blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van je berichten en gaat ermee akkoord dit forum en zijn medewerkers te vrijwaren en niet te schaden met enige claim die veroorzaakt kan worden door het insturen van je bericht. Wij als houders van dit forum behouden ons het recht voor om je identiteit prijs te geven (of alle informatie die we over je hebben) in geval er enige klachten of of wettelijke acties voortkomen uit welk van de door je ingestuurde berichten dan ook.Let erop dat advertenties, kettingbrieven, piramide spelen en smeekbrieven niet thuishoren op dit forum.
LET OP: WANNEER UW EEN SPAMFILTER OP UW MAILBOX HEBT GEACTIVEERD, KEUR DAN SOLEX.NL GOED OM DE INLOG GEGEVENS TE ONTVANGEN


© Solex Forum