Originally Posted by Xleos
Slecht terug te vinden onderwerpen. Je zou categorieën kunnen maken en daar onderwerpen onder laten vallen. Bijvoorbeeld een categorie carburateur, een categorie wielen, frame, motor, enz.
zoekmachine al geprobeerd ? en startpagina al geprobeerd, daar zijn wat vaste categorien die altijd naar voren komen vastgelegd. Als forum is dit een interactief netwerk niet echt een encyclopedie/naslagwerk zoals Wikipedia Hoewel het meeste al meermalig behandeld is ( vandaar de suggestie "zoekmachine' ) EN de firma Solex heeft in de loop der jaren zeer veel verschillende uitvoeringen gemaakt waar het "op het oog' het er hetzelfde uitziet, zo kom ik bij de uitvoering van de pompjes zelf nogal eens voor verrasingen te staan over de verschillen die erin zitten , met name die met de 8 mm aansluitingen en het verwijderbare voordekseltje.

Ook qua wielen zijn er grote verschillen, niet alleen omdat er de franse en nederlandse uitvoeringen zijn maar ook de verschillen in toeleveranciers voor de naven zoals Leleu en Atom voor de franse , die beiden in meerdere uitveringen zijn gebruikt, niks Solex maar gewoon aangekocht wat toenmalig kennelijk tegen een juiste prijs te krijgen was en oa beckson voor de nederlandse

Last edited by Joan; 29/03/20 11:56 PM.

Groeten Just One Anomalous Nerd (J.O.A.N.)